Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka paralajmëruar ndërprerjet e rrymës

Lajme

04/12/2018 17:20

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  06.12.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)prej orës  09:00 – 09:30 dhe 15:30-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Kurse Obranqa do të mbesë pa tension nga ora 09:00-16:00.

Arsyeja e ndërprerjes: Në Obranqë, demotimi i LP ekzistues, demotim i shtyllave etj.

2.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009)prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparime dhe ndryshime në rrjetin e ri.

3.

Më  07.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do te ndërprehet:

NS10/0.4 kV Royal(Kodi: 19000025026)  prej orës 12:00 – 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Objekti i Royal Shpk.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i linjës 0.4kV deri te objekti i Royal Shpk.

4.

Më 05.12.2018 në  NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Ana 10 kV te NS 10/0.4kV Bankosi (Kodi: 14000002014) prej orës 11:00 deri në ora15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e Mallrave dhe Parku.

Arsyeja e ndërprerjes: Përgatitje për energjizim në NS 10/0.4kV Kulla.

5.

Më 06.11.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006)prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Furnizimi i transformatorit të ri me tension 10kV (ndarja, vazhdimi i kabllove të tensionit 10kV).

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Llazareva (Kodi: 15019005)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshia, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Mramor-Slivove (Kodi:10014001)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 05.12.2018 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002)prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (Morinët).

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i  NS-sit  të ri  në  projektin Deponia  në  Drenas.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi:40000002)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 06.12.2018 në NS 35/10(kV Malisheva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV, sipas projektit Lagjja Limaj dhe Pompat e Bazenit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.12.2018 në NS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Frigoriferi (Kodi: 60061005)prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Frigoriferi.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosje e rrjetit 10kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J10 Bresalci (Kodi: 63000010)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

 • Dalja 10kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e kabllove dhe trafove të reja.

2.

Më 06.12.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Runiku(Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të rrjetit me tension të lartë, si dhe ndërrimi i NS-ve 10/0.4kV nga Kulla në Trafo- shtyllë

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlani, Gumnishta dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 06.12.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004)prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Novosellës, Radavci, Brestoviku, Dogana dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i shtyllave dhe shkarkueseve të tensionit për mishtoren Zhara.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 110/10 Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më  06.12.2018 në NS 35/10 kV Isniqi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dalja e 6 (Kodi: 53057006)prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kaqorraj.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e njehsorit (për lirimin e vendit të relesë).

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 05.12.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet T2 ana 10kV prej orës 16:30 deri në ora 17:30.

Daljet që do të mbesin pa tension: Dalja 10kV Ballkani I(Kodi: 32000010); Dalja 10kV Ballkani II(Kodi: 32000011); Dalja 10kV Ballkani III (Kodi:32000012) dhe dalja 10kV Shvepsi (Kodi: 32000013).

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva freshi, ETC, Solid Shoes, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset dhe Ntp Shala Gas.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.12.2018 në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002)prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive. /Lajmi.net/