Këtë kuptim ka emri i vajzës së Mc Kreshës

Mc Kresha dje u bë baba për të parën herë.

ShowBiz

09/06/2020 11:53

Mc Kresha dhe bashkëshortja e tij Erzina dje sollën në jetë vajzën e tyre të cilën e ka quajtur Iza, shkruan lajmi.net.

Një emër i veçantë dhe mjaft i rrallë në trojet shqiptare, por e dini se çfarë do thotë Iza?

Emri Iza ka kuptimin e “Zoti është i përsosur” ose “Zoti është betimi im”. /Lajmi.net/