Këtë fundjavë mund të ketë ‘luftë’ në mes Kosovës dhe Serbisë

Këtë fundjavë pritet të mbahet Kampionati Ballkanik i Taekwondos në Serbi, ku do të marrë pjesë edhe Kosova.

Sport

02/12/2015 13:04

 

Prandaj, në këtë eveniment, ku do të valojë edhe flamuri i Kosovës, e cila merr pjesë me tetë garues, mund të ndodh një ‘luftë’ në mes të garuesve nga Kosova me ata nga Serbia.

Serbët nuk e kanë pritur aspak mirë pjesëmarrjen e Kosovës në këtë eveniment, pasi janë të vetëdijshëm se, përpos valvimit të flamurit të Kosovës, mund të ketë përballje edhe në mes të garuesve të këtyre dy vendeve, me armiqësi shekullore, raporton Zëri.

Përballjet e serbëve me kosovarë ishin të rralla në sport. Një e tillë ishte parë në hendboll, ndërsa tash mund të ndodh përsëri, në sportin e taekwondos.