Këta janë këngëtarët që kënduan ilahi (Video)

Përveç prirjes së tyre për të kënduar këngë moderne, disa këngëtar shqiptar janë treguar të talentuar edhe me interpretimin e këngëve fetare.

ShowBiz

06/06/2016 08:18

Ani pse feja islame ndalon muzikë dhe lejon vetëm ilahit, këta zgjodhën të i provojnë që të dyjat, shkruan Magazina.al.

Por ka edhe prej tyre që kanë lënë këtë të parën, si besimtar me të devotshëm , dhe tani këndojnë vetëm ilahi, si Adem Ramadani dhe Ferki Shala (TNT).

Por si do që të këndojnë, qoftë muzike moderne, popullore, apo ndonjë zhanër tjetër, ata me zërin e tyre, mbesin të pëlqyer nga publiku shqiptar.

Magazina.al ju sjellë ilahit e këngëtarëve shqiptar, Medës, Bleros, Shyhrete Behlulit, Elhaida Danit dhe Violeta Kukaj…

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player