Këta deputetë janë pro dhe kundër marrjes së pagës pa punuar (VIDEO)

Për deputetët që ende nuk e votuan konstituimin e kuvendit, po kërkohet një ndëshkim.

Lajme

26/08/2017 23:28

Një peticion që është iniciuar nga organizata jo-qeveritare “PolitiFakte” e do t’i dorëzohet Ministrisë së Financave, kërkon që deputetët e Kuvendit të Kosovës mos të paguhen derisa nuk po arrijnë të kryejnë punën e tyre.

Mirëpo ka edhe deputet që pajtohen më ketë, njofton Klan Kosova.