Kështu duket sot ‘Latifa’

E mbani mend “Klonin”? Serial ky që mblodhi shumë shikues para ekrani.

ShowBiz

09/11/2017 15:53

I ndërtuar mbi një dramë të bukur, që ka trajtuar edhe fenomenin shkencor të klonimit, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

 Aktorja Leticia Sabatella, apo siç është njohur në serial me emrin “Latifa” ka qenë personazhi më i dashur dhe i përfolur i asaj kohe.

Por si duket ajo tash, sa ka ndryshuar, shikoni fotografitë më poshtë.

https://www.instagram.com/p/BaudBLcher9/?hl=en&taken-by=leticia_sabatella

https://www.instagram.com/p/BXQqtdchP9G/?hl=en&taken-by=leticia_sabatella

https://www.instagram.com/p/BXPHeBQBBBc/?taken-by=leticia_sabatella