Kështu duken dridhjet brenda marketit gjatë tërmetit në Haraçinë (Video)

18:48 | 11 Shtator 2016

Para dy ore në Shkup me rrethinë ka ndodhur një termet i fuqishëm, fuqia e të cilit ka dridhur edhe Kosovën. Në një videon të shpërndarë nga Zhurnal shihet se si lëvizin raftet e e marketit në Haraçinë dhe rrëzon gjësendet e renditura nëpër rafte. Përndryshe, sot është e dyta herë që tërmeti e dridh […]

Para dy ore në Shkup me rrethinë ka ndodhur një termet i fuqishëm, fuqia e të cilit ka dridhur edhe Kosovën.

Në një videon të shpërndarë nga Zhurnal shihet se si lëvizin raftet e e marketit në Haraçinë dhe rrëzon gjësendet e renditura nëpër rafte.

Përndryshe, sot është e dyta herë që tërmeti e dridh Maqedoninë. Në mëngjes e dridhi me 4.4 shkallë të rihterit kurse tani me 5.1 shkallë.