Kërkesa për paraburgim gati: Tre të dyshuarit për vrasjen e Liridona Ademajt pritet të dalin para gjykatës

Sot Naim Murseli dhe dy të dyshuarit e tjerë dalin para gjykatës. Ata dyshohen për organizimin dhe vrasjen e Liridona Ademaj, shkruan lajmi.net. Ekipi i lajmi.net ndodhet para gjykatës dhe do të ju mbajë të informuar për këtë rast. Kujtojmë që Prokuoria ka përpiluar kërkesën për paraburgim ndaj të dyshuarve./Lajmi.net

Lajme

03/12/2023 09:11

Sot Naim Murseli dhe dy të dyshuarit e tjerë dalin para gjykatës.

Ata dyshohen për organizimin dhe vrasjen e Liridona Ademaj, shkruan lajmi.net.

Ekipi i lajmi.net ndodhet para gjykatës dhe do të ju mbajë të informuar për këtë rast.

Kujtojmë që Prokuoria ka përpiluar kërkesën për paraburgim ndaj të dyshuarve./Lajmi.net