Kërcimet atraktive nga Ura e Fshejtë edhe këtë vit marrin vëmendjen e medieve ndërkombëtare

20:08 | 23 Korrik 2018

Edhe këtë vit janë organizuar kërcimet nga Ura e Fshejtë.

Garues të shumtë nga e gjithë Kosova, kanë qenë pjesëmarrës në edicionin e sivjetmë të kërcimeve atraktive nga Ura e Fshejtë.

Koha e mirë me diell, dhe numri i madh i shikuesve, u ka mundësuar garuesve që të dhurojnë momente të jashtëzakonshme me kërcimet e tyre, të cilat edhe këtë vit morën vëmendjen e medieve të huaja.

Media amerikane ‘Fox News’ ka publikuar një fotografi të kërcimeve nga Ura e Fshejtë, duke e përzgjedhur si fotografinë e ditës.

Kujtojmë se vendin e parë në kërcimin dallëndyshe e ka fituar Florid Gashi./Lajmi.net/