Këngëtarja amerikane në pozat e para nudo pas heqjes së gjirit për shkak të kancerit (Foto +16)

Këngëtarja u bë pjesë e “Strictly Come Dancing” për të rivendosur feminitetin e saj.

ShowBiz

23/11/2016 12:14

Anastacia 48 vjeçare, megjithëse ka lënë garën e BBC-së, këngëtarja mbetet në misionin e saj.

Ajo ka pozuar nudo për revistën Fault, duke zbuluar fizikun mahnitës dhe shenjat e mastektomisë pas heqjes së gjirit të majtë.ora-1ora-2ora-3