Kendall dhe Kylie tregojnë këmbët joshëse

Shumë të rinj, mëngjesin e ditës së shtunë e kalojnë në gjumë, mirëpo fjala gjumë si duket nuk ekziston për Kendall dhe Kylie Jenner. Modelet Kendall, 18 vjeçare dhe Kylie, 16, kanë promovuar një linjë këpucësh dhe çantash dore për Madden Girl në Glendale Mall. Gjatë promovimit, Kendall dhe Kylie Jenner janë dukur shumë seksi…

ShowBiz

24/02/2014 16:02

Shumë të rinj, mëngjesin e ditës së shtunë e kalojnë në gjumë, mirëpo fjala gjumë si duket nuk ekziston për Kendall dhe Kylie Jenner.

Modelet Kendall, 18 vjeçare dhe Kylie, 16, kanë promovuar një linjë këpucësh dhe çantash dore për Madden Girl në Glendale Mall.

Gjatë promovimit, Kendall dhe Kylie Jenner janë dukur shumë seksi të veshura me të shkurtra, duke i publikuar këmbët e tyre të cilat janë jashtë normales.

Padyshim që fansat pëlqejnë më shumë modelen Kylie, pasi sipas tyre ajo është më tërheqëse dhe ka trup më të mirë.