KEDS punon në rrjet tri ditë me rend, këto zona do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet nga e shtuna deri të martën, ku si pasojë disa zona do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike. Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet: 03.12.2022 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Gjakovë 1. Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10(kV) Malisheva (kodi:…

Lajme

02/12/2022 16:42

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet nga e shtuna deri të martën, ku si pasojë disa zona do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

03.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Malisheva (kodi: 82082004) në dy termine nga ora 08:30 deri 08:45 dhe nga ora 11:30 deri 11:45

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Reforma (kodi: 82082004006) nga ora 08:30 deri 11:45

Vendet: Pjesa nga Pajtimi Center – Flamuri shopping deri tek Baukos materials.

Arsyeja: Evitim rreziku, riparimi i ormanit të tensionit të ulët tek TS Reforma.

04.12.2022

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: KFOR-i italian në Bellopojë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, tokëzimi i shkarkuesve dhe kalimi i tensionit nga përçuesit ajror në atë tokësor sipas zgjidhjes teknike.

04.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cermjani në SSH Cërmjan nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV] Zhabel-2 (kodi:80080012034)

NS 10/0.4[kV] IPKO (kodi:80080012036)

NS 10/0.4[kV] Rashkoc 2 (kodi:80080012038)

NS 10/0.4[kV] Gërgoci 1 (kodi:80080012308)

NS 10/0.4[kV] ëergoci 2 (kodi:80080012309)

NS 10/0.4[kV] Zhabel plak (kodi:80080012310)

NS 10/0.4[kV] Zhabel-1 (kodi:80080012311)

NS 10/0.4[kV] Bardhaniq (kodi:80080012313)

NS 10/0.4[kV] Bare e Madhe (kodi:80080012314)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 1 (kodi:80080012315)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 2 (kodi:80080012316)

NS 10/0.4[kV] Krelan 1 (kodi:80080012317)

NS 10/0.4[kV] Krelan 2 (kodi:80080012318)

NS 10/0.4[kV] Krelan 3 (kodi:80080012319)

NS 10/0.4[kV] Krelan 4 (kodi:80080012504)

Vendet: Zhabel, Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Shqiponjë dhe Krelan.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

05.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04(kV) Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë – Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë – Sogojevët.

05.12.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1 .

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci Likovci (kodi: 74000001) në dy termine nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 15:00 deri 16:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

1.TS 10/04 kV Rezallë-Deliu (kodi: 74000001013) nga ora 08:30 deri 16:30

2.TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-1 (kodi: 74000001014) nga ora 08:30 deri 16:30

3.TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-2 (kodi: 74000001015) nga ora 08:30 deri 16:30

4.TS 10/04 kV Rezall e re (kodi: 74000001016) nga ora 08:30 deri 16:30

5.TS 10/04 kV Tushillë (kodi: 74000001017) nga ora 08:30 deri 16:30

6.TS 10/04 kV Rezallë-Ahmeti (kodi: 74000001018) nga ora 08:30 deri 16:30

7.TS 10/04 kV Rezallë-Rukolli (kodi: 74000001019) nga ora 08:30 deri 16:30

8.TS 10/04 kV Rezallë-Aruqi (kodi: 74000001020) nga ora 08:30 deri 16:30

9.TS 10/04 kV Likovcë-Veseli (kodi: 74000001021) nga ora 08:30 deri 16:30

10.TS 10/04 kV Likovcë-Musliu (kodi: 74000001022) nga ora 08:30 deri 16:30

11.TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-1 (kodi: 74000001023) nga ora 08:30 deri 16:30

12.TS 10/04 kV Likovcë-Meha (kodi: 74000001024) nga ora 08:30 deri 16:30

13.TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-2 (kodi: 74000001025) nga ora 08:30 deri 16:30

14.TS 10/04 kV Likovcë-Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri 16:30

15.TS 10/04 kV Plluzhinë-1 Xhamija (kodi: 74000001027) nga ora 08:30 deri 16:30

16.TS 10/04 kV Plluzhinë Bajraktarët (kodi: 74000001028) nga ora 08:30 deri 16:30

17.TS 10/04 kV Ticë-3 Hasani (kodi: 74000001029) nga ora 08:30 deri 16:30

18.TS 10/04 kV Ticë-1 (kodi: 74000001030) nga ora 08:30 deri 16:30

19.TS 10/04 kV Ticë-2 (kodi: 74000001031) nga ora 08:30 deri 16:30

20.TS 10/04 kV Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri 16:30

21.TS 10/04 kV Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri 16:30

22.TS 10/04 kV Obri e Ulët te Shkolla (kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri 16:30

23.TS 10/04 kV Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri 16:30

24.TS 10/04 kV Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri 16:30

25.TS 10/04 kV Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri 16:30

26.TS 10/04 kV Ahmeti (kodi: 74000001039) nga ora 08:30 deri 16:30

27.TS 10/04 kV Plluzhinë-Nurakët (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri 16:30

28.TS 10/04 kV IPKO (kodi: 74000001053) nga ora 08:30 deri 16:30

29.TS 10/04 kV Tushillë i Ri (kodi: 74000001055) nga ora 08:30 deri 16:30

30.TS 10/04 kV Likovce Arif Aliu (kodi: 74000001056) nga ora 08:30 deri 16:30

Vendet: Rezallë (pjesërisht), Makërmal (pjesërisht), Shtuticë, Plluzhinë, Tushilë, Likovc, Ticë dhe Obri.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacioneve ekzistuese përmes largpërçuesit të ri.

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10[kV] Piskota (kodi: 80080008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rruga: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa, Rruga Tivarit.

Arsyeja: Projekte investive, punimi i lidhëseve dhe kokave të kabllove të tensionit të mesëm që furnizon trafon sipas projektit si dhe energjizimi i rrjetit të ri.

05.12.2022

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajri (kodi:70000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Afrim Hajrizi (një pjesë), Ahmet Delija (një pjesë), Ali Pashë Tepelena, Asllan Cimili, Ahmet Haxha, Avdullah Zajmi, Avni Dibrani (një pjesë), Bislim Trepça (një pjesë), Bajr-te Xhamija, Fadil Deliqi, Fatime Sokoli, Hamzë Jashari, Hekurudhës, Ibrahim Popvci, Januz Mripa (një pjesë), Martin Camaj (një pjesë), Mulla Mustafë Fazlija (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut, Vllezërit Frashëri, Vllezërit Bytyqi, Mustafë Shyti (një pjesë), Rexhep Remziu (një pjesë), Xhevdet Bajrami (një pjesë), Sylejman Shala (një pjesë), Shala (një pjesë), Shefqet Shkupi dhe Xhemail Zhazha (një pjesë). Fshatrat: Frasher, Frasher i Madh, Frasher i Vogel, Pantinë (një pjesë) dhe Reshan (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Agrohermesi 1 (kodi: 60060002510) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Objekt banesorë ne rr Hoxhe Lipovica dhe rr. e Preshevës.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 10:00 deri 15:00

1. 1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2. 2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3. 3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4. 4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5. 5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali Intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6. 6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7. 7.NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P. (Kodi: 19000035020)

8. 8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9. 9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10. 10.NS 10/0.4kV Autoservisi Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11. 11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12. 12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13. 13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

14. 14.NS 10/0.4kV NTSH “ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15. 15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16. 16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

17. 17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux” (Toverlani) (Kodi: 19000035247)

18. 18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19. 19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)

20. 20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21. 21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

22. 22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23. 23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

24. 24.NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25. 25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi: 19000035042)

26. 26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27. 27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28. 28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi: 19000035047)

29. 29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30. 30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31. 31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi: 19000035012)

32. 32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi: 19000035043)

33. 33.NS 10/0.4kV Betoniera – Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

34. 34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

35. 35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

36. 36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë (Kodi: 19000035109)

37. 37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi: 19000035113)

38. 38.NS 10/0.4kV Ll. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

39. 39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

40. 40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41. 41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)

42. 42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)

43. 43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44. 44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45. 45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46. 46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47. 47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48. 48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49. 49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50. 50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

52. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ratkoci (kodi: 82081006) nga ora 09:00-09:30 dhe 13:30-14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ratkoci I (kodi: 82081006017) nga ora 09:00-14:00

Vendet: Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

06.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04(kV) Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në projektin Bajqinë-Sogojevët.

06.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 110/10 [kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00-10:00 dhe 15:00-17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

TS 10/0.4(kV) TS DRENOVCI (Kodi: 82082001010)nga ora 09:00-17:00

Vendet: Fshati Drenovc (një pjesë)

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve.

06.12.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10[kV] Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Lumi I Madh-Prugovc (kodi:15019008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi I Madh, Stanovci i Epërm, Stanovc Ii Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët, Burimi Sh.P.K, Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.Koti Petrol, N.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2, Milloshevë te shkolla.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.