KEDS njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS ka njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Lajme

08/06/2020 17:01

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

09.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Fabrika e Kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Fabrika e Kasetave 1.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Berjah – Stubull.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe konzollave.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu I (Kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifajt, Muzhevinë Blakajt, Muzhevinë Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci I Ulët, Lluga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj, Dragolevc e Reja dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Vendosja e konzollave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10KV Smira (Kodi: 61067006 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe konzollave në fshatin Dobresh.

10.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Fabrika e Kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Fabrika e Kasetave 1.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 09:00 – 9:15 si dhe nga ora 14:15- 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e re.

TS 10/04kV me kod (Kodi: 16023003, 3068, 3069, 3176, 3070, 3073, 3243, 3072, 3071, 3074, 3194, 3229, 3199) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet:Terpezë, Berishët te Antena, Novosella, Shkolla Terpezë, Sh.P.K Graniti Kleçkë dhe Sami Zogaj.

Arsyeja: Vazhdimi i punimeve në Projektin 2019, LOT 1, Tërpezë, Trafoja e Vjetër.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 35/10 kV Kllokot (Kodi: 610650) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Tërstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë), Banja e Kllokotit, Banja Nëna Naile, Mulliri Tina Fabrika e Ujit, Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik, Xhylekarë, Mogillë, një pjesë të Vitisë, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi Blind Mlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonierka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-Betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, Buujku, Vineksi, Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, TS Privat 1, F. Jeta, 121Pompa (Zejna,) TS.122 Pirraj, TS 123 Ramajt T.124, Zukajt TS 125, Kulla TS126, Alidemët TS.127, Alidemët TS.147, (Shtëpia Private) TS 148 Gurthysi (Qerimi), TS149 Pompa; TS.150 Pozhoran, TS.151 Novosellë TS.152 TS i fundit TS.153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) TS 155 Ramjan (Xhamia) TS156 Ramjan (Shkolla), TS157 Mulliri, TS158,TS i ri Zukajt Pozhoran, TS 160, TS Pirrajt Pozhoran, TS159,TS Pozhoran Dalja e Reja TS.162 dhe TSSH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA – faza 3.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja: Dislokimi i Transformatorit ekzistues Sn=630kVA dhe 4-daljeve ekzistuese 0.4KV të kalojnë në blindën e re.