KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet 17.08.2022 Punime në projekte investive Prishtinë 1. TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet: Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 09:30 deri në ora 11:00 Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec. Arsyeja: KrijimiiI kushteve të punës pa tension, ndarja e urave. Mitrovicë 1. Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj…

Lajme

15/08/2022 16:46

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

17.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: KrijimiiI kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja – LP10(kV) Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:00 deri në ora 08:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ahmeti me kod: 74000001039) nga ora 08:30 deri 11:00 Vendet: TS Ahmeti.

Arsyeja: Energjizimi i LP të ri dhe te TS-se ekzistuese përmes LP të ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Projekte inventive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

17.08.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 09:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi 81000002) prej orës 09:00 deri 15:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike./Lajmi.net/