KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet 12.08.2022 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Gjilan 1. NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet: Dalja 10 [kV] LP Industriali (kodi: 62000015)  prej orës  13:00 deri në ora 14:00 Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë…

Lajme

11/08/2022 16:33

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

12.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] LP Industriali (kodi: 62000015)  prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë).

Arsyeja: Drejtimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

13.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1

NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Doganaj(kodi: 40042004)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçueseve dhe  izolatorëve.

2.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

NS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Smira (kodi: 61067006)  prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Drobreshë, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi 73000005) prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja:Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi  (kodi: 54000006)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushicë e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngim i përçueseve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prishtinë

1.

NS 110/35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Palaj  (kodi: 18024001)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Mulliri Palaj,Hade-Miniera,Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet TR 1 dhe TR 2 dhe pa tension mbetet:

NS 35/10kV Prizreni III (kodi 300320), NS 35/10kV Prizreni IV (kodi 300330), NS 35/10kV Pirana (kodi 300340), NS 35/10kV Zhuri(kodi 300350), NS 35/10kV Dragashi (kodi 300360), NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370), NS 35/10kV Prellonka (kodi 300380), NS 35/10kV Eurokos HC-Dragash (kodi 300400), NS 35/10kV HC Orçusha (Dragash) (kodi 300500) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 131 Destan Billusha, 133 Sahat Kulla, 134 Ejup Statovci (një pjesë), 135 Besnik Muçaj, 138 Shote Galica (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu, 14 Byrhan Shporta (një pjesë), 141 Salajdin Braha (një pjesë), 325 Faik Emrush, 328 Saraçët, 363 Shaip Spahiu, 364 Suzi Qelebi (një pjesë), 4 Remzi Ademi dhe 80 Marie Shllaku (një pjesë), 141 Salajdin Braha, 142 Hysen R.Kabashi, 149 Hadi Kantarxhiu, 151 Gjallica dhe 152 Zahir Pajaziti, “ABI”Sh.P.K. në rrugën 115 Joni, 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllerërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë), 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë), 144 Beteja e Vërrinit, 145 Astrit Suli, 146 Petrit Bytyqi, 147 Martin Camaj, 148 Gustav Rotlla, 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 158 Xheladin Hana (një pjesë) dhe 160 Ardianët, 1 Adem Jashari, 321 Bajrakli (një pjesë), 322 Mbreti Zog, 324 Fehmi Lladrovci, 326 Rifat Krasniqi, 327 Bujar Godeni, 328 Saraçët, 329 Medinë (një pjesë), 330 Farkatëtarët, 331 Xhemil Doda (një pjesë), 332 Mehmet Pasha (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), Nuredin Krasniqi, Sheshi Lidhja Shqiptare, 141 Salajdin Braha, 150 Sylejman Rotlla, 151 Gjallica (një pjesë) dhe 152 Zahir Pajaziti, “KABASHI HOLDING” Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi (një pjesë), 5 De Rada dhe 8 William Walker (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi Çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 17 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat, I.M.N”Tulltorja” në Landovicë, Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël, ”PROGRES”SH.P.K  në rrugën 438 Tirana, 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

Vrejtje! Pa tension mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod, HC Dikanca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mushtishti  (kodi: 32000002) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçueseve)

13.08.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] J 38 nr.3 Gustav Majer (kodi: 11000021)  prej  09:30 -09:40 dhe 16:20 -16:30

Vendet: Një pjesë e rr. Gustav Majer dhe një pjesë e rr. Tringë Smajli, një pjesë e rr. Haxhi Zeka, një pjesë e rr. Antigona Fazliu dhe Sh.M. Teknike.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga Dalja 10 [kV] J38 nr.16 Sh.M.Teknike

Pa tension mbesin NS 10/0.4[kV] prej  09:30 -09:40 dhe 16:20 -16:30

NS 10/0.4[kV] Nr.16.   Shk. Mes.”28Nentori’ (Kodi: 11000003010)

NS 10/0.4[kV] Antigona Fazliu   (Kodi: 11000003022)

Vendet: Një pjesë e rr. Gustav Majer, një pjesë e rr. Antigona Fazliu dhe Sh.M.Teknike.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension nga ora 09:30 -16:30

NS 10/0.4[kV] Faruk Nura (Nura Group Shpk.)(Kodi: 11000006247)

NS 10/0.4[kV] Parku 3    (Kodi:12000016127)

NS 10/0.4[kV] Adrian Krasniqi 2 (Kodi:12000016130)

NS 10/0.4[kV] Shefqet Zeneli (objekti banesor)                (Kodi:12000016149)

NS 10/0.4[kV] Adrian Krasniqi 1 (Kodi:12000016075)

Vendet: Një pjesë e rr. Rrustem Statovci, një pjesë e rr.Halil Alidemaj, një pjesë e rr. Hamëz Jashari, një pjesë e rr. Adrian Krasniqi dhe një pjesë e rr. Gustav Majer.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.