Kë po e mendon Flori Mumajesi?!

Këngëtari Flori Mumajesi ka postuar një mbishkrim në faqen e tij zyrtare në Twitter, e me këtë mbishkrim ai ka zgjuar kureshtjen e fansave

ShowBiz

11/05/2015 11:00

„Ndonjëherë na jepen vetëm disa minuta për të qëndruar me njerëzit që duam, dhe njëmijë orë për të menduar për ta…“, ka shkruar Flori.

E edhe pse Flori nuk ka treguar se për kë e ka pasur fjalën, shumë fansa të tij u pajtuan me këtë thënie.

Ndërkaq Flori vlen të theksohet se Flori po punon në shumë risi, një prej tyre është bashkëpunimi me këngëtarin nga Deçani,  Lok Komonin. Lajmi.net