KDI tryezë diskutimi me qytetarët dhe kandidatët për deputetë

7:39 | 18 Shtator 2019

KDI

nstituti Demokratik i Kosovës (KDI), organizon tryezën e diskutimit ndërmjet qytetarëve dhe kandidatëve për deputetë nga subjektet politike lidhur me temën “Qasja e subjekteve politike rreth çështjes së gjinekologut në nivel komunal”.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit “Rritja e llogaridhënies së institucioneve lokale”, që zbatohet nga KDI dhe mbështetet nga Ambasada Britanike në Prishtinë.

Diskutimi nis në orën 11:00. /Lajmi.net/