Katër ditë pas takimit në Bruksel, Vuçiqi e çon ministrin e tij ta takojë Lavrovin në Moskë

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, do të bisedojë me ministrin e Brendshëm serb, Aleksandar Vulin, në Moskë më 22 gusht, njoftoi zëvendësdrejtori i Departamentit të Informacionit dhe Shtypit të Ministrisë së Jashtme ruse Ivan Nechayev. Siç raportojnë mediat serbe, Nechaev njoftoi lajmin në një konferencë të rregullt për shtyp. Është planifikuar të diskutohen…

Lajme

18/08/2022 17:19

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, do të bisedojë me ministrin e Brendshëm serb, Aleksandar Vulin, në Moskë më 22 gusht, njoftoi zëvendësdrejtori i Departamentit të Informacionit dhe Shtypit të Ministrisë së Jashtme ruse Ivan Nechayev.

Siç raportojnë mediat serbe, Nechaev njoftoi lajmin në një konferencë të rregullt për shtyp.

Është planifikuar të diskutohen çështje të shumta të bashkëpunimit ruso-serb, të shkëmbehen mendime për çështje aktuale dhe rajonale, tha Nechajev pa hyrë në detaje. /Lajmi.net/