Kate Upton super modele edhe 15 vjeçare

Foto të modeles seksi Kate Upton në moshën 15 vjeçare tregojnë se ajo është lindur për këtë profesion.

ShowBiz

08/08/2014 18:53

Modelja tani 22 vjeçare. Kate Upton, ka pasur paraqitje më të thjeshta në fotografitë e para që ka modeluar qysh në moshën 15 vjeçare.

Tani modele e bikinive dhe e njohur për të treguar trupin e saj të plotë dhe të bukur, atëherë ka bërë poza më të thjeshta, por prap të bukura dhe tërheqëse.

Fotot janë bërë në vitin 2008, menjëherë pasi menaxhmenti i Elite Model kanë nënshkruar kontratë me të.