‘Karma’ arrin 1 milion klikime

Kënga ‘Karma’, e cila erdh në treg si bashkëpunim i këngëtares Adelina Ismaili e rep artistit G4ashi, që në fillim është parë si produkt i sukseshëm. E këtë tashmë po e vërtetojnë edhe klikimet...

ShowBiz

04/01/2015 23:02

Nuk ka shumë që erdh në treg, ndërsa ka arritur një milion klikime, në kanalin muzikor ‘Youtube’.

Është kjo kënga me titullin ‘Karma’ të cilën në treg e sollën këngëtarja Adelina Ismaili dhe rep artisti shqiptar i cili jeton dhe vepron në Amerikë, G4shi.

Përvec se kjo këngë ka arritur milionshin, Karma ka pasur edhe shumë komente pozitive, si për divën e skenës sonë, po ashtu edhe për repërin i cili tashmë është i njohur edhe për pulikun shqiptar. Lajmi.net