Karikatura e ditës (Foto)

Portieri i Barcelonës, Marc-Andre ter Stegen ka bërë një gabim të madh në takimin e djeshëm kundër Bilbaos.

Sport

15/08/2015 14:14

Ter Stegen ka bërë një gabim të madh në takimin e djeshëm të Barcelonës kundër Bilbaos.

Dhe, si pasojë e këtij gabimi, Barcelona pranoi gol nga Bilbao nga mesi i fushës.

Dhe, ka qenë pikërisht kjo, tema e karikaturës së radhës të publikuar nga Omar Momani në goal.com.

Karikatura