Karikatura e ditës (Foto)

Menjëherë pasi e fitoi trofeun e Ligës së Kampionëve, Messi vendosi që ta hajë mëngjesin e nesërm në prani të trofeut të Ligës së Kampionëve.

Sport

08/06/2015 16:02

Barcelona arriti të fitojë trofeun e Ligës së Kampionëve të këtij sezoni duke e mposhtur në finale Juventusin me rezultat 3-1.

Dhe, të nesërmen, Messi vendosi që të hajë mëngjesin në prani të trofeut të Ligës së Kampionëve.

Dhe, ka qenë pikërisht kjo tema kryesore e karikaturës së radhës të publikuar nga Omar Momani në goal.com.

Karikatura