Karikatura e ditës (Foto)

Sot zhvillohet dhe finalja e madhe e Ligës së Kampionëve ndërmjet Juventusit dhe Barcelonës në Berlin.

Sport

06/06/2015 16:19

Sot, në Berlin luhet finalja e madhe e Ligës së Kampionëve ndërmjet Juventusit dhe Barcelonës.

Të dy këto skuadra do të fitojnë për ta marrë këtë trofe, i cili do të ishte dhe trofe i tripletës, pasi Juventusi dhe Barcelona tashmë i kanë fituar nga dy trofe.

Dhe, ka qenë pikërisht kjo, tema kryesore e karikaturës së radhës të publikuar nga Omar Momani në goal.com.

Karikatura