Kandidatja që mund të jetë deputetja e parë me shami

Labinota Demi Murtezi mund të jetë deputetja e parë e Kuvendit të Kosovës që bartë shami

Lajme

25/05/2014 14:04

Pas një suksesi që i solli Partisë së Drejtësisë në zgjedhjet lokale në Gjilan, tash ajo ka mësyrë Kuvendin e Kosovës. Bëhet fjalë për Labinota Demi Murtezin, e cila është kandidatja e parë e mbuluar për deputete.

Ajo ka bërë me dije se kryesia e PD-së në mbledhjen e mbajtur dje, ka shkarkuar sekretarin e degës nga pozita e sekretarit në anëtar të thjeshtë të kryesisë, ndërsa ka larguar nga kryesia e degës nënkryetarin për kulturë, nënkryetarin për shtrirje dhe zhvillim, si dhe një anëtar kryesie. (KosovaPress)