Kandidati Legjendar për Prishtinën

Partia e cila kishte gjasat absolute për ta marrë pushtetin në të gjitha Komunat e Kosovës,  në një ditë me diell vendosi që të mos e bëjë këtë. Partia e Fortë, të mërkurën, ka prezantuar listën e saj për Kuvendin e Prishtinës duke e veçuar atë si lista më e re për Kryeqytetin. Mosha mesatare…

Lajme

05/09/2013 11:42

Partia e cila kishte gjasat absolute për ta marrë pushtetin në të gjitha Komunat e Kosovës,  në një ditë me diell vendosi që të mos e bëjë këtë.

Partia e Fortë, të mërkurën, ka prezantuar listën e saj për Kuvendin e Prishtinës duke e veçuar atë si lista më e re për Kryeqytetin. Mosha mesatare e kandidatëve dhe kandidateve është 25.9 vjeç, dhe ajo përbehet nga më shumë femra se sa meshkuj.

Ky subjekt politik i certifikuar për në KQZ,  në këto zgjedhje konkuron vetëm në qytetin e Prishtinës.

Nënkryetarja e partisë, Zana Elshani tha se kjo parti garon me kryetarin e saj Legjendar, Visar Arifaj për Prishtinën dhe me një  listë premtuese për Asamblenë Komunale.

“Kemi zgjedhur një listë fituese të përbërë nga ardhmëria e vendit tonë, të rinjtë dhe të rejat të cilët do të marrin së shpejti drejtimin e kryeqytetit, e pastaj të Kosovës”.

“Nganjëherë gjërat e vjetra janë të mira, marrim shembull verën e kuqe, por në raste të tjera gjërat e reja janë të mira, marrim shembull modelet më të reja të telefonave”.

“Edhe pse kryetari i prinë listës në mendojmë se ai nuk do të futet në kuvend pasi ai do t’i fitojë zgjedhjet për kryetarë të qytetit. Mirëpo nga principi i të parit ne nuk kemi mundur të lejojmë që dikush tjetër të jetë i pari në këtë listë”.

Kandidati për Kryetar të Komunës së Prishtinës

Visar Arifaj

Kandidatët për Asamble Komunale të Prishtinës

Visar Arifaj

Mic Sokoli

Nita Salihu

Genc Salihu

Hana Qena

Dardan Ibrahimi

Dren Maliqi

Genta Hoxha

Sara Sylejmani

Lyra Hadri

Abetare Gashi

Ismail Cakolli

Dren Ukmata

Doruntina Vinca

Alketa Sylaj

Erzë Dinarama

Luiza Sekiraqa

Shega Shkodra

Dritero Mehmetaj

Zana Elshani

Rina Vuqitërna

Berna Caka

Tringa Latifi

Adelina Berisha

Hana Qerimi

Yll Xhaferi

Alban Nimani

Vanesa Rexhepi

Valon Badivuku

Blerta Thaçi

Zgjim Elshani

Sali Berisha

Saranda Sylejmani

Uran Ramosaj