Kampionia niset për në vendlindje, edhe atje e pret një organizim madhështorë (VIDEO/FOTO)

19:36 | 14 Gusht 2016

Majlinda Kelmendi niset për në vendlindje e saj në Pejë.

(I plotësuar 20:20)- Kampionia e botërore në xhudo, Majlinda Kelmendi, pas parakalimit të saj në sheshet e Prishtinës dhe përshëndetjes së saj më qytetarët është nisur për në vendlindjen e saj Pejë.

Për t’i dëshiruar mirëseardhje dhe për ta uruar për suksesin e saj kishin dal ta presin shumë zyrtarë të lartë, por edhe qindra qytetarë.

Asaj iu bë pritje madhështore në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.

…..

LIVE- Majlinda Kelmendi parakalon në sheshet e Prishtinës

Kampionia olimpike me autobus të hapur, po parakalon në sheshet e Prishtinës, ku po përshëndetet ngrohtësisht nga qytetarët e shumtë.

Kujtojmë se Majlinda Kelmendi ka bërë historinë duke i sjell medaljen e artë Kosovës në pjesëmarrjen e parë në Lojërat Olimpike.

inddd ind