Të Infektuar: 18.345

Të Shëruar: 15.198

Të Vdekur: 669

Kalon mbi shtatë milionë numri i të infektuarve me COVID-19 në SHBA

23:39 | 25 Shtator 2020

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot ka kaluar mbi shtatë milionë numri i të infektuarve nga koronavirusi.

Janë shtatë milionë e pesë mijë e 746 veta të infektuar nga COVID-19, ndërkaq atje si pasojë e këtij virusi kanë ndërruar jetë 203 mijë e 240 veta.

Janë vetëm tre shtetet të tjera pas SHBA-së, kanë raportuar mbi një milionë raste me virusin korona.

India ka 5.8 milionë të infektuar, Brazili 4.6 dhe Rusia 1.1 milio