Kadetët e policisë nuk kanë bexha, këpucë e as bluza të bardha që janë pjesë e uniformës

Disa nga kadetët e Policisë së Kosovës nuk kanë bexha, këpucë e as bluza të bardha të cilat janë pjesë e uniformave të tyre. Për këtë problem të tyre, gazetari i lajmi.net Oqean Dërmaku ka kontaktuar me Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP). AKSP ka thënë se kadetët janë pajisur dje me bexha e…

Lajme

28/02/2024 22:51

Disa nga kadetët e Policisë së Kosovës nuk kanë bexha, këpucë e as bluza të bardha të cilat janë pjesë e uniformave të tyre.

Për këtë problem të tyre, gazetari i lajmi.net Oqean Dërmaku ka kontaktuar me Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP).

AKSP ka thënë se kadetët janë pajisur dje me bexha e vonesa ka ndodhur pasi që “është prish printeri”.

Kjo Akademi ju ka thënë kadetëve që këpucët t’i blejnë vetë e për vonesën pse nuk i kanë blerë kanë thënë që nuk ka numra.

“Jemi në proces dhe brenda javës pritet që edhe këta të pajisen me këpucë”, është përgjigjur AKSP. /Lajmi.net/

Video: