Kaderi në kontradiktë me veten: Nuk i njoh banorët por di shumë gjëra për ata

Kader Kicaj është banorja më e re e Big Brother Vip Kosova. Që nga hyrja e saj në shtëpi vajzat e tjera të shtëpisë janë afruar me njëra tjetrën dhe e kanë injoruar Kaderin. Miss Prizreni 2016 në fillim ka thënë që nuk i njeh banorët e shtëpisë e kjo ka nxitur reagim nga banorët.…

ShowBiz

20/11/2023 22:52

Kader Kicaj është banorja më e re e Big Brother Vip Kosova.

Që nga hyrja e saj në shtëpi vajzat e tjera të shtëpisë janë afruar me njëra tjetrën dhe e kanë injoruar Kaderin.

Miss Prizreni 2016 në fillim ka thënë që nuk i njeh banorët e shtëpisë e kjo ka nxitur reagim nga banorët.

Sot në prajm ajo ka deklaruar që për secilin nga banorët din shumë gjëra dhe do ti tregoj avash avash.

Këto deklarata të Kaderit kanë rënë në kontradikt me njëra tjetrën dhe banorët po i diskutojnë shumë. /Lajmi.net/ 

YouTube player