Kada-Bujupi: Specialen po duan ta kontrabandojnë

Shefja e Grupit Parlamentar të AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, ka theksuar se Gjykata Speciale është e dëmshme për Kosovën dhe se atë po duan ta kontrabandojnë në Kuvend, njëjtë si amandamentet kushtetuese në vitin 1989, kur Kosovës iu mor autonomia.

Lajme

15/06/2015 21:55

Ajo ka thënë se Projektligji për këtë Gjykatë nuk është në prioritet për qytetarët e vendit, “ata kanë probleme me shëndetësi, arsim, punësimin, etj.”

Sipas saj, Gjykatën Speciale po dëshirojnë ta kontrabandojnë njëjtë si në vitin 1989 me ndryshimet kushtetuese të asaj kohe.

Deputetja e AAK-së ka thënë për televizionin Rrokum, në emisionin “Rrokum Roll” se sipas asaj që po shihet kjo qeveri nuk e ka larg, duke shtuar se qytetarët nuk po shohin një plan konkret prej saj për daljen prej krize.