Ka përfunduar afati kalimtar në FBK

Ka përfunduar afati kalimtar për transferime në Federatën e Basketbollit të Kosovës. Të premten pas mesnatës ka përfunduar afati kalimtar në të dyja konkurrencat dhe në të gjitha kategoritë. Në bazë të transferimeve edicioni 2022-2023 pritet që në çdo lojë të ofroj spektakël. Edicioni i ri pritet të filloj me xhiron e parë e cila…

Sport

13/08/2022 22:26

Ka përfunduar afati kalimtar për transferime në Federatën e Basketbollit të Kosovës.

Të premten pas mesnatës ka përfunduar afati kalimtar në të dyja konkurrencat dhe në të gjitha kategoritë.

Në bazë të transferimeve edicioni 2022-2023 pritet që në çdo lojë të ofroj spektakël.

Edicioni i ri pritet të filloj me xhiron e parë e cila do të zhvillohet më 10/11 Shtator 2022.

Më poshtë mund të gjeni listën e plotë të afatit kalimtar, kurse fjalën e fundit të kërkesave për transferime do ta ketë Komisioni për Licencim dhe Transfere./Lajmi.net/