Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Ka diçka që nuk shkon me këto foto, vetëm 1 në 3 njerëz e gjejnë

13:10 | 1 Maj 2019

Iluzionet optike janë të destinuara që të na konfuzojnë dhe të na shkëputin nga realiteti.

Kështu, ju ndoshta nuk mund të dyshoni për dikë që ka rrudha në pamje të parë, apo të shihni se kur shtohet e hiqet një qen në një foto të ngjashme, transmeton lajmi.net.

Për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë, ndiqini fotografitë në vazhdim.

Instruksionet i gjeni në përshkrimin ngjitur fotografisë. /Lajmi.net/

Ne nuk mund ta dallojmë gjithmonë atë që është ndryshuar… si për shembull atë tubin.
Ku shkuan rrudhat?
Ç’po ndodh me hijen?