Juli, Egla, Romeo dhe Heidi u akuzuan së kanë një aleancë: Graciano thotë së kanë aktruar gjithë kohës

Në spektaklin e sotëm në Big Brother VIP Albania”, Egla, Romeo, Juli dhe Heidi janë akuzuar së kanë aleancë në mes veti dhe po gjuajnë njeri-tjetrit topin. Banorët edhe gjatë prajmit kanë dhënë mendimet e tyre, shkruan lajmi.net. “Kanë aktruar gjithë kohës”, është shprehur Graciano. “Nga e dini ju që na po aktrojmë”, ia ka…

ShowBiz

13/04/2024 23:44

Në spektaklin e sotëm në Big Brother VIP Albania”, Egla, Romeo, Juli dhe Heidi janë akuzuar së kanë aleancë në mes veti dhe po gjuajnë njeri-tjetrit topin.

Banorët edhe gjatë prajmit kanë dhënë mendimet e tyre, shkruan lajmi.net.

“Kanë aktruar gjithë kohës”, është shprehur Graciano.

“Nga e dini ju që na po aktrojmë”, ia ka kthyer Egla.

“Ledioni ka thënë që ky nuk është vetëm mendimi i disa banoreve aty por edhe i një pjesë të publikut që ju shikojnë”, ka thënë Ledioni.

“Loja që po bëjnë duket që është teatër dhe është një pasim topi”, është shprehur Rike./Lajmi.net/

YouTube player