Joe Biden uron muslimanët për festën e Bajramit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden i ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Bota

02/05/2022 16:52

“Jill dhe unë shprehim urimet tona më të ngrohta për të gjithë ata që po festojnë Fitër Bajramin”, shkroi Biden në Facebook, përcjell Express.

“Ndërsa myslimanët në mbarë botën përfundojnë muajin e Ramazanit”, Biden uroi që ata ta kenë gjatë gjithë vitit dhembshurinë e dëshmuar gjatë këtij muaji.