Jessica Alba pushon me familjen

Ajo është parë në Coldwater Canyon Park, i cili gjindet në Los Angelos, me dy vajzat e saj, Honor dhe Haven. Jessica Alba është dukur në disponim tejet të mirë, teksa ishte duke u kënaqur me vajzat e saj. Vajza më e madhe e Jessicas është Honor, e cila është pesë vjeçare teksa Haven është…

ShowBiz

27/02/2014 09:07

Ajo është parë në Coldwater Canyon Park, i cili gjindet në Los Angelos, me dy vajzat e saj, Honor dhe Haven.

Jessica Alba është dukur në disponim tejet të mirë, teksa ishte duke u kënaqur me vajzat e saj. Vajza më e madhe e Jessicas është Honor, e cila është pesë vjeçare teksa Haven është dy vjeçare.

Përpos fëmijëve, Jessica ishte edhe me burin e saj, Cash Warren, i cili gjithashtu po kujdeset mjaft shumë për familjen e tij.

Aktorja është dukur shumë e bukur me një bluzë të bardhë dhe me syze dielli. Ajo në pjesën e poshtme kishte të veshur disa tuta të lehta dhe klasike, duke e bërë atë edhe më të bukur.