Jennifer Aniston tregon nëse do ta votojë Kanye West në zgjedhje

Jennifer Aniston thotë se një votë për Kanyen është e papërgjegjshme.

ShowBiz

23/10/2020 22:51

Jennifer Aniston nuk po qesh me njerëzit që votojnë për Kanye West . ajo thotë se një votë për Yeezy është e papërgjegjshme, shkruan TMZ, transmeton lajmi.net.

Aktorja thotë se ajo sapo hodhi votimin e saj dhe votimi i saj i hershëm është për Joe Biden dhe Kamala Harris , duke shtuar se nuk ka asgjë interesante për të votuar për Kanye.

Jen shpjegon votën e saj si “disa burra në pushtet po vendosin se çfarë mund të bëjnë dhe çfarë nuk mund të bëjnë gratë me trupat e tyre. Presidenti ynë aktual ka vendosur që racizmi nuk është çështje. Ai e ka injoruar vazhdimisht dhe publikisht shkencën, shumë njerëz kanë vdekur “.

Ajo po u bën thirrje votuesve të marrin në konsideratë implikimet në zgjedhje, duke sugjeruar nëse Donald Trump fiton rizgjedhjen, kjo do të dëmtojë vajzat e kombit tonë, grupet e pakicave, njerëz të moshuar me sëmundje e më tej.

Jen thotë se e ardhmja e vendit dhe botës është në votim dhe zgjedhjet kanë të bëjnë me votimin për të drejtat e barabarta të njeriut, dashurinë dhe mirësjelljen.

Shumë njerëz e konsiderojnë një votë për Kanye një votë për Trump dhe aktorja thotë se “Nuk është qesharake të votosh Kanye. Unë nuk di se si ta them ndryshe. Ju lutemi jini të përgjegjshëm …”. /Lajmi.net/