“Jena dashtë” – projekti i Rina dhe Marin

Artisja e njohur, Rina Balaj në bashkëpunim me rep-artistin, Marin kanë publikuar projektin më të ri muzikor. Jena dashtë” titullohet kënga e tyre. Tekstin e ka shkruar Marini bashkë me reperin e njohur, Elinel. Dëgjojeni këngën e tyre më të re në linkun e mëposhtëm:  

ShowBiz

25/02/2024 20:38

Artisja e njohur, Rina Balaj në bashkëpunim me rep-artistin, Marin kanë publikuar projektin më të ri muzikor.

Jena dashtë” titullohet kënga e tyre.

Tekstin e ka shkruar Marini bashkë me reperin e njohur, Elinel.

Dëgjojeni këngën e tyre më të re në linkun e mëposhtëm:

 

YouTube player