Jay-Z e ‘kall’ koncertin e Beyonces

Në orët e vona atmosfera ishte e nxehtë e perfeksionuar nga këngëtarja amerikane, e cila u shfaq në një formë të madhe. I dashuri i Beyonces, Jay-Z vendosi që në mënyrë krejtësisht të papritur të futet në skenë, dhe kështu t’i befasojë të gjithë fansat, të cilët në ato momente ishin në qiellin e shtatë.…

ShowBiz

01/03/2014 21:34

Në orët e vona atmosfera ishte e nxehtë e perfeksionuar nga këngëtarja amerikane, e cila u shfaq në një formë të madhe.

I dashuri i Beyonces, Jay-Z vendosi që në mënyrë krejtësisht të papritur të futet në skenë, dhe kështu t’i befasojë të gjithë fansat, të cilët në ato momente ishin në qiellin e shtatë.

Para se ai të ngjitej në skenë, këngëtarja paralajmëroi fansat duke thënë: “Zonja dhe zotërinjë, ngritni duart lartë për njeriun tim”.

Beyonce dhe Jay-Z së bashku kënduan këngën ‘Drunk in Love’.

Pas kësaj, reperi amerikan e lëshoi skenën duke lënë kështu që atmosfera e zjarrtë të vazhdohet nga e dashura e tij.