Jashtë Kuvendit fishekzjarrë me ngjyrë, Policia krijon kordonin (Foto/ Video)

Jashtë Kuvendit të Kosovës militantët e opozitës të cilët ishin mbledhur që para fillimit të seancës, kanë hedhur fishekzjarrë me ngjyrë në oborrin e Kuvendit dhe menjëherë ka dal Policia.