Ja sa shpenzon Britney për rroba

Britney Spears thuhet se ka shpenzuar më shumë se 50 mijë euro vitin e kaluar për rroba.

ShowBiz

25/06/2015 13:00

Sipas revistës Heat,dokumente të reja gjyqësore në seancën e fundit për kujdestarinë e Britney tregojnë se ajo shpenzoi 50 mijë e 39 euro për rroba vitin e kaluar, nga 10.2 milionë euro që ajo fitoi nga koncerti në Las Vegas.

Buxheti total i saj për shërbëtorët, përfshirë artistët e make-upit, parukierët dhe depiluesit, është 65 mijë euro.(Lajmi.net)