Jahjaga vizitoi panairin e produkteve Artizanale dhe Trashëgimisë Kulturore

Presidentja e Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, vizitoi panairin e Artizanatave dhe Trashëgimisë Kulturore 2015, i cili po mbahet në Prishtinë, organizuar nga Qendra e Gruas “Dera e Hapur”.

Lajme

06/10/2015 18:14

Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore 2015, organizohet në kuadër të Ditëve të trashëgimisë Kulturore Evropiane në Kosovë.

Në këtë panair, janë ekspozuar punime artizanale të artit aplikativ, të punuara në materiale të ndryshme  si në tekstil, gurë, dru si dhe kostume popullore, dhe ushqim tradicional.

06.10.2015 Panairi_2