Jackie Chan, pro dënimit me vdekje!

Jackie Chan, aktori i njohur ka deklaruar se e mbështet dënimin me vdekje për trafikantët e drogës.

ShowBiz

08/05/2015 13:30

Dënimi me vdekje për trafikantët e drogës është nisma më e re ligjore e shtetit kinez e për këtë ka pasur shumë zëra kritik, por edhe pro. E nëjri prej këtyre të fundit është edhe aktori Jackie Chan i cila ka deklaruar se është pro dënimit me vdekje për trafikantët e drogës.

Ndërkaq Jackie Chan është ambasador kundër drogës në Kinë dhe Singapor. Sipas BBC, të dy vendet e kanë vendosur dënimin kapital për trafikun e drogës. Lajmi.net