Ja si vallëzon Eni Koçi në autobus, në 6 të mëngjesit (Video)

Eni Koçi me energji që në orët e hershme të mëngjesit.

ShowBiz

27/10/2015 11:37

Këngëtarja Eni Koçi, pavarësisht vendit apo situatës ajo nuk mund t’i rezistojë vallëzimit.

Në videon më poshtë ajo është parë duke kërcyer edhe pse ora është 6 e mëngjesit dhe ajo gjendet në një autobus.

https://instagram.com/p/9VGUM_MnMO/