Ja si shpëtoi Messi

Lionel Messi ka shpëtuar shumë mirë nga kartoni i kuq në takimin e djeshëm të Barcelonës ndaj Romës.

Sport

06/08/2015 12:37

Messi ishte shumë nervoz në takimin e djeshëm të Barcelonës ndaj Romës.

Aie kapi për fyti dhe e goditi në kokë lojtarin e skuadrës italiane, Mbiwa.

Dhe, Messi shpëtoi shumë mirë nga ky rast, pasi nuk mori kartonin e kuq nga gjyqtari kryesor i takimit, edhe pse e meritoi kartonin e kuq.