Ja si i ndërtuan alienët piramidat në planetin tonë (Video)

Si u ndërtuan piramidat e Egjiptit? Me mundësitë dhe veglat që ishin në atë kohë, duket e pamundur që ato të jenë ndërtuar nga vetë egjiptianët e atëhershëm. Por, cilat janë dëshmitë për këtë?

Fun

22/10/2015 22:17

Piramida e Madhe është një nga më të mëdhatë dhe më të vjetrat atje. Ajo është rreth 150 metra e lartë dhe arkeologët mendojnë se ishte struktura më e lartë në Tokë për 3,800 vjet.

Ky dokumentar i shfaqur më poshtë, ofron një perspektivë tjetër se si ndodhi që Piramida e Madhe, dhe të tjerat si ajo, u ndërtuan në të vërtetë, transmeton lajmi.net.

Dokumentari ofron alternativa interesante, provokuese dhe shokuese në të njëjtën kohë. Shikojeni dhe mendoni se a i krijuan me të vërtetë alienët ato? Apo ata thjeshtë i ndihmuan njerëzit që t’i ndërtojnë? Apo egjiptianët kishin vegla të avancuara në atë kohë për të cilat ne nuk kemi njohuri? (lajmi.net)

YouTube player