Ja si dukej Dren Abazi fëmijë (FOTO)

Këngëtari Dren Abazi është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar kohën kur ishte fëmijë.

ShowBiz

03/02/2015 22:16

E këtë gjë ai e ka bërë me postimin e një fotografie në rrjetin social Instagram.

Në këtë fotografi të cilin Dreni kishte dalur në vitin 1990 shihet se ka qenë një djalë shumë i bukur dhe fytyra e tij nuk ka pësuar edhe aq shumë ndryshime, siç jemi mësuar të shohim në disa raste kur pas rritjes ndryshohemi plotësisht. Lajmi.net