Ja si i del gjoksi teksa ha bostan (Foto)

Derisa ka qene duke bere plazh, këngetarja ka dashur edhe të fotografohet sa që nuk e ka vërejtur se gjoksi i saj kishte dalur në shesh dhe kërkonte syrin e aparatit.

ShowBiz

25/01/2016 13:08

Anjeza dukej tejet tërheqëse në foton të cilën ju sjellim në vijim.