Ja sa vite diferencë kanë Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu (Foto)

Mund të jeni pyetur se sa vite diferencë kane Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu? Përgjigjen e kemi ne më poshtë.

ShowBiz

07/06/2016 20:34

Por së pari të flasim pak për karrierën e tyre.

Këngëtarja Mimoza Mustafa, ka kohë që nuk ka sjellur ndonjë projekt të ri, por kjo nuk mund të thuhet për bashkëshortin e saj Shkumbin Kryeziun, i cili ditë më parë ka sjell këngën e tij të re.

 Mimoza dhe Shkumbini jana një nga çiftet e shumta që njeh estrada shqiptare e që të dy janë këngëtarë.
Dashuria e tyre ishte kurorëzuar shumë vite më parë me martesë, por pa i penguar diferenca në moshë, pasi Mimoza është 41 vjeçare e Shkumbini 50 vjeç, sipas Magazina.al

Por edhe pse me një diferencë prej 9 vitesh në moshë, Shkumbini dhe Mimoza kanë krijuar një familje të lumtur së bashku, duke u bërë kështu edhe një çift tjetër si shembull se “Dashuria nuk njeh moshë”.