Ja sa i madh është Casillas (Foto)

Kapiteni i Real Madridit ka bërë një gjest shumë të madh pas takimit kundër Schalkes, pasi ka ftuar të gjithë bashkëlojtarët e tij që t’i përshëndesin tifozët.

Sport

11/03/2015 14:34

Ndonëse ka bërë disa gabime në takimin kundër Schalkes, Casillas ka treguar anën e mirë të karakterit të tij.

Pas takimit, ai i tërhoqi lojtarët e tij që të shkojnë të përshëndesin tifozët pas takimit, të cilët në ato momente ishin të irrituar.

Sidoqoftë, një gjë e tillë nuk është pranuar nga tifozët, të cilët kanë vërshëllyer dhe i kanë sharë lojtarët e tyre, pas performancës turpëruese që kanë bërë kundër Schalkes.

Casillas 1

Casillas 2

Casillas 3

Casillas 4

YouTube player