Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Ja sa është përqindja e njerëzve që bëjnë seks në palestër (FOTO)

15:54 | 12 Janar 2016

25% e britanikëve e kanë pranuar se kanë bërë seks në palestër.

 

Ky është një numër mjaft i madh nëse e marrim në konsideratë se si djersitemi gjatë ushtrimeve.

Ann Summers, e cila e ka bërë këtë hulumtim thotë se i ka anketuar rreth 2,000 njerëz, raporton lajmi.net.

Më shumë se gjysma e të anketuarve e kanë pranuar se e shfrytëzojnë palestrën si një vend për tu takuar me dikë, ndërsa 10% e të anketuarve marrin kondomë në palestër, në rast se janë me fat…(Picture: Getty)

Dhe ky anketim nuk është kryer vetëm tek meshkujt, pasi që edhe 47% e femrave të anketuara kanë pranuar se kanë bërë seks në palestër, transmeton lajmi.net.

Shumica e femrave e kanë pranuar se kanë kryer marrëdhënie seksuale me trajnerin e tyre personal. /lajmi.net